✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Dakisolatie Knauf Supafil Timber Frame

Heerlijk comfortabel wonen!

Uw dak binnenkort isoleren? Heeft u daarbij wel eens aan Knauf Supafil Timber Frame gedacht? Dit isolatiemateriaal zorgt voor een goede thermische isolatie en snel en eenvoudig aan te brengen in houtskeletbouw wanden, plafonds en hellende daken. Na de isolatie kan het dak heel mooi afgewerkt worden.

Verduurzamen met dakisolatie

Via een ongeïsoleerd dak verliest een woning veel warmte, waardoor er onnodig gestookt wordt. Dit veroorzaakt vervuiling en CO2-uitstoot. Door het dak te laten isoleren, wordt er energie en dus geld bespaard en stijgt het wooncomfort direct!

Knauf Supafil

Supafil is een duurzame inblaaswol zonder bindmiddel. Het systeem Timber Frame is speciaal ontwikkeld voor het inblazen in renovatie- en hellende plafonds, hellende daken en houtskeletbouw nieuwbouwwanden. Door een speciale behandeling heeft Supafil een betere isolatiewaarde dan veel traditionele wolsoorten. De gecertificeerde inblaastechniek zorgt voor een perfecte verdeling van het materiaal. Hierdoor zal het isolatiepakket voor de gehele levensduur van de woning een constante isolatiewaarde behouden.

Besparing en comfort

Isoleren met het hoogwaardige Supafil vergt een relatief kleine investering die direct een besparing op uw energierekening oplevert. Binnen enkele jaren zijn de kosten al terugverdiend, terwijl de energiebesparing blijft bestaan. Tevens leidt dakisolatie tot een comfortverbetering.

Voordelen

  • Onbrandbaar
  • Hoge constante isolatiewaarde
  • Schimmelvrij
  • Vochtwerend
  • Duurzaam

 

Specificaties

Warmtegeleidingscoëfficiënt λ 0,034 W/mK
Warmteweerstandwaarde Rc (bij 160 mm isolatiedikte) 4,22 m2.K/W
Beoordelingsrichtlijn Insula BRL IC-112

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.