✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Dakisolatie Kingspan iSoEasy

Bij RegioIsolatie werken wij graag met iSoEasy van Kingspan voor onze dakisolatie. Het materiaal voldoet aan onze hoge eisen en heeft dan ook een uitstekende isolatiewaarde. Bovendien valt dit materiaal makkelijk met relatief weinig overlast te installeren.

Professionele en goede isolatie!

Via het dak gaat in de meeste huizen veel warmte verloren. Dat zorgt voor onnodig hoge energiekosten. Door het dak goed te isoleren, zal er een heerlijk binnenklimaat worden gerealiseerd en het levert u een flinke besparing op. Kingspan iSoEasy is één van onze isolatieproducten voor het dak. Dit isolatieproduct is snel geïnstalleerd en u merkt direct het verschil!

Verduurzamen met dakisolatie

Via een ongeïsoleerd dak verliest een woning veel warmte, waardoor er onnodig gestookt wordt. Dit veroorzaakt vervuiling en CO2-uitstoot. Door het dak te laten isoleren, wordt er energie en dus geld bespaard en stijgt het wooncomfort direct!

Kingspan iSoEasy

Kingspan iSoEasy is een plaat die aan de hoogste isolatie-eisen voldoet en een hogere isolatiewaarde levert dan andere platen. ISoEasy, de naam zegt het al, kan gemakkelijk aangebracht worden. Voor u betekent dit ook vooral dat de installatie ervan in uw dak snel afgerond kan zijn. Het is voorzien van een aluminium meerlagenfolie met een stootvaste zichtzijde, speciaal bedoeld voor het thermisch isoleren aan de binnenzijde van een (hellend) dak. Isoleren met iSoEasy betekent direct een mooie afwerking. U zult zien: u krijgt een strakke, moderne uitstraling in uw zolder!

Besparing en comfort

Isoleren met Kingspan iSoEasy vergt een relatief kleine investering die direct een besparing op uw energierekening oplevert. Binnen enkele jaren zijn de kosten al terugverdiend, terwijl de energiebesparing blijft bestaan. Tevens leidt dakisolatie tot een comfortverbetering.

Voordelen

  • Dampdichte alu meerlagen folie
  • Hoge isolatiewaarde
  • Direct een mooi aanzicht
  • Vochtongevoelig
Specificaties
Warmtegeleidingscoëfficiënt λ 0,023 W/mK
Warmteweerstandwaarde Rc (bij 60 mm isolatiedikte) 2,50 m2.K/W
 KOMO® attest certificaatnummer

Kingspan iSoEasy

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.