✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Dakisolatie Groningen

Ook in Groningen kunt u bij Regioisolatie terecht voor uw dakisolatie. Het effect van dakisolatie wordt vaak onderschat. Bij een dak dat niet geïsoleerd is kan opstijgende warmte verloren gaan. Dit betekend dat u onnodig moet stoken. Als u uw dak isoleert, blijft de warmte in de winter binnen en in de zomer houdt het de warmte buiten. Hierdoor heeft u een veel aangenamere binnentemperatuur en bespaart het op de energierekening.

Voordelen dakisolatie

Het isoleren van uw dak levert onder andere deze voordelen op.

  • Lagere energiekosten
  • Waardestijging van uw woning
  • Milieuvriendelijk wonen
  • Meer wooncomfort

Opbrengsten van dakisolatie

Het hangt van het onderdeel van het dak af hoeveel u kunt besparen. U kunt namelijk verschillende onderdelen van het dak isoleren; de zoldervloer, de buitenzijde en binnenzijde van het dak. De besparing per situatie voor een gemiddelde woning is (ongeveer) als volgt:

Isolatie

Isoleren schuin dak, verwarmde zolder
Isoleren schuin dak, onverwarmde zolder
Isoleren zoldervloer, onverwarmde zolder
Isoleren plat dak

Besparing*

€ 650,- & 1.000 m3 gas
€ 400,- & 650 m3 gas
€ 400,- & 650 m3 gas
€ 550,- & 850 m3 gas

*Cijfers van MilieuCentraal

Dakisolatie kosten

De kosten hangen af van uw woning. Deze kosten zijn gebaseerd op de hoeveelheid m² die geïsoleerd moet worden, de materiaalkeuze, de aangebrachte dikte, de materiaalkeuze en de stand van het dak (schuin of plat). Daarbij speelt het ook mee of u een verwarmde of onverwarmde zolder heeft.
Als u de exacte opbrengsten en kosten wil weten raden wij u aan om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. Hij kan bij u thuis alle informatie geven en eventuele vragen kunnen beantwoord worden. Als u het wil kan hij ook een offerte op maat voor u opstellen.

Dakisolatie materiaal

Een materiaal kiezen dat bij uw woonwensen, budget en woonsituatie past is erg belangrijk. In een vrijblijvend gesprek adviseren wij u graag over de verschillende beschikbare materialen. U krijgt eerlijk en realistisch advies dat bij uw wensen past van onze ervaren adviseurs.
Dit zijn de materialen die we u kunnen adviseren;

  • Dakisolatie Knauf Supafil Timber Frame wol
  • Dakisolatie Isofekt PLUS schuim
  • Dakisolatie Kingspan iSoEasy plaat

Vrijblijvend advies aanvragen

Tijdens een adviesgesprek met een van onze adviseurs krijgt u het beste advies voor dakisolatie. Dit kan gewoon bij u thuis. U hoort dan wat er mogelijk is, aan welke investering u kunt denken en hoe groot de besparing zal zijn.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.