✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Dakisolatie Groningen

Ook in Groningen kunt u bij Regioisolatie terecht voor uw dakisolatie. Het effect van dakisolatie wordt vaak onderschat. Bij een dak dat niet geïsoleerd is kan opstijgende warmte verloren gaan. Dit betekend dat u onnodig moet stoken. Als u uw dak isoleert, blijft de warmte in de winter binnen en in de zomer houdt het de warmte buiten. Hierdoor heeft u een veel aangenamere binnentemperatuur en bespaart het op de energierekening.

Voordelen dakisolatie

Het isoleren van uw dak levert onder andere deze voordelen op.

  • Lagere energiekosten
  • Waardestijging van uw woning
  • Milieuvriendelijk wonen
  • Meer wooncomfort

Opbrengsten van dakisolatie

Het hangt van het onderdeel van het dak af hoeveel u kunt besparen. U kunt namelijk verschillende onderdelen van het dak isoleren; de zoldervloer, de buitenzijde en binnenzijde van het dak. De besparing per situatie voor een gemiddelde woning is (ongeveer) als volgt:

Isolatie

Isoleren schuin dak, verwarmde zolder
Isoleren schuin dak, onverwarmde zolder
Isoleren zoldervloer, onverwarmde zolder
Isoleren plat dak

Besparing*

€ 650,- & 1.000 m3 gas
€ 400,- & 650 m3 gas
€ 400,- & 650 m3 gas
€ 550,- & 850 m3 gas

*Cijfers van MilieuCentraal

Dakisolatie kosten

De kosten hangen af van uw woning. Deze kosten zijn gebaseerd op de hoeveelheid m² die geïsoleerd moet worden, de materiaalkeuze, de aangebrachte dikte, de materiaalkeuze en de stand van het dak (schuin of plat). Daarbij speelt het ook mee of u een verwarmde of onverwarmde zolder heeft.
Als u de exacte opbrengsten en kosten wil weten raden wij u aan om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. Hij kan bij u thuis alle informatie geven en eventuele vragen kunnen beantwoord worden. Als u het wil kan hij ook een offerte op maat voor u opstellen.

Dakisolatie materiaal

Een materiaal kiezen dat bij uw woonwensen, budget en woonsituatie past is erg belangrijk. In een vrijblijvend gesprek adviseren wij u graag over de verschillende beschikbare materialen. U krijgt eerlijk en realistisch advies dat bij uw wensen past van onze ervaren adviseurs.
Dit zijn de materialen die we u kunnen adviseren;

  • Dakisolatie Knauf Supafil Timber Frame wol
  • Dakisolatie Isofekt PLUS schuim
  • Dakisolatie Kingspan iSoEasy plaat

Vrijblijvend advies aanvragen

Tijdens een adviesgesprek met een van onze adviseurs krijgt u het beste advies voor dakisolatie. Dit kan gewoon bij u thuis. U hoort dan wat er mogelijk is, aan welke investering u kunt denken en hoe groot de besparing zal zijn.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22