✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Dakisolatie Friesland

Warmteverlies komt grotendeels doordat het dak niet geïsoleerd is. Doordat warmte opstijgt, verlies je er ongeveer 30% warmte door het dak. Door uw dak te isoleren heeft u geen warmteverlies en in de zomer geen hete zolderruimtes. Dit zorgt voor een betere wooncomfort en een lage energierekening!

De voordelen van dakisolatie

Dakisolatie is niet alleen goed voor wooncomfort, hier onder staan nog een paar voordelen;

  • Lagere energierekening
  • U woont milieubewust
  • Uw woning is meer waard
  • Voorkomt tocht, trek en een onaangenaam klimaat in huis

Opbrengsten van dakisolatie

Het hangt van het onderdeel dat geïsoleerd word af hoeveel u kunt besparen. U kunt de buitenzijde, de binnenzijde van het dak en de zoldervloer isoleren. Voor een gemiddelde woning is de besparing per isolatiemaatregel (ongeveer) als volgt:

Isolatie   Besparing*
Isoleren schuin dak, verwarmde zolder   € 650,- & 1.000 m3 gas
Isoleren schuin dak, onverwarmde zolder   € 400,- & 650 m3 gas
Isoleren zoldervloer, onverwarmde zolder   € 400,- & 650 m3 gas
Isoleren plat dak   € 550,- & 850 m3 gas

*Cijfers van MilieuCentraal

Dakisolatie kosten

De kosten hangen af van de dakisolatie in uw woning net als bij de opbrengst. De kosten zijn gebaseerd op de keuze van materiaal, de dikte die is aangebracht, hoeveel m² er geïsoleerd moet worden en of het een schuin of plat dak is. Daarnaast maakt het uit of u een verwarmde of onverwarmde zolder heeft. Om exact te weten wat de kosten en opbrengsten en kosten zijn van het isoleren, kunt u het best een adviesgesprek aanvragen met een van onze adviseurs. In een vrijblijvend adviesgesprek kan onze adviseur kan bij u thuis alle informatie geven.

Welke dakisolatie materialen zijn er?

Het is van belang dat u een isolatiemateriaal kiest die bij uw woonwensen, budget en woonsituatie past. In een adviesgesprek kan onze adviseur u de beste advies geven. Hieronder kunt u meer informatie krijgen over de materialen die wij adviseren

  • Dakisolatie Knauf Supafil Timber Frame wol
  • Dakisolatie Isofekt PLUS schuim
  • Dakisolatie Kingspan iSoEasy plaat

Plat dak isolatie

De manier van het aanbrengen van isolatie is bij een plat dak anders dan bij een hellend dak. Als u een plat dak heeft en hier meer informatie over wil, kunt u op onderstaande link klikken. Bekijk hier onze pagina ‘plat dak isolatie

Vrijblijvend advies aanvragen

Als u het beste advies wil voor uw dakisolatie, raden wij u aan om een adviesgesprek aan te vragen met een van onze adviseurs. Dit kan gewoon, bij u thuis. U krijgt dan precies te horen wat er mogelijk is qua kosten en besparingen. Andere mogelijkheden om energie re besparen en/of uw wooncomfort te verbeteren denken we ook graag aan mee. Tijdens een adviesgesprek met een van onze adviseurs krijgt u het beste advies voor dakisolatie. Dit kan gewoon bij u thuis. U hoort dan wat er mogelijk is, aan welke investering u kunt denken en hoe groot de besparing zal zijn.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.