✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Dakisolatie Drenthe

Ook in Drenthe is het erg belangrijk uw dak van isolatie te voorzien. Als u uw altijd lang moet stoken tot er het huis het gewenste temperatuur heeft, kan dit komen omdat de warmte door het dak verloren gaat. Warmte stijgt op en als uw dak niet geïsoleerd is, kan de warmte ontsnappen. Met dakisolatie blijft de warmte in huis hangen. Over het algemeen is de provincie Drenthe gemiddeld kouder dan de rest van Nederland dus wilt u vooral in het najaar een warme woning.

Voordelen dakisolatie

Dat dakisolatie voor warmte zorgt, is niet het enige voordeel. Hier staan nog wat voordelen op een rij;

  • Hogere waarde van uw woning
  • U woont milieubewust
  • Hoger wooncomfort
  • Besparen op uw energierekening

Als u alle voordelen van dakisolatie in uw woning wil weten, raden wij u aan om een adviesgesprek aan te vragen. Een van onze adviseurs geeft u alle informatie die u wil weten.

Opbrengsten van dakisolatie

Wat u kunt besparen hangt van welk onderdeel er geïsoleerd wordt af; de buitenzijde van het dak, de binnenzijde van he dak of de zoldervloer. Hieronder ziet u wat de besparing per situatie ongeveer is voor een gemiddelde woning.

Isolatie   Besparing*
Isoleren schuin dak, verwarmde zolder   € 650,- & 1.000 m3 gas
Isoleren schuin dak, onverwarmde zolder   € 400,- & 650 m3 gas
Isoleren zoldervloer, onverwarmde zolder   € 400,- & 650 m3 gas
Isoleren plat dak   € 550,- & 850 m3 gas

*Cijfers van MilieuCentraal

Kosten van dakisolatie

De kosten van dakisolatie hangen af van uw woning. De materiaalkeuze, de aangebrachte dikte, de hoeveelheid m² die geïsoleerd moet worden en de stand van het dak (plat of schuin) beïnvloeden de kosten. Het speelt ook mee of u een verwarmde of onverwarmde zolder heeft.

Op precies te weten wat het u gaat kosten en wat de besparingen zijn raden wij u aan om een adviesgesprek aan te vragen met een van onze adviseurs. U krijgt dan alle informatie die u wil weten en eventuele vragen over dakisolatie worden beantwoord.

Dakisolatie materiaal kiezen

Het is erg belangrijk dat uw woonwensen, budget en woonsituatie bij het gekozen materiaal past. Daarom adviseren wij u graag in een vrijblijvend adviesgesprek welk materiaal hiervoor beschikbaar is.

  • Dakisolatie Knauf Supafil Timber Frame wol
  • Dakisolatie Isofekt PLUS schuim
  • Dakisolatie Kingspan iSoEasy plaat

Vrijblijvend advies aanvragen

Wilt u graag meer weten of advies krijgen over dakisolatie? In een geheel vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs krijgt u de informatie die u wil weten. Gewoon, bij u thuis. U krijgt te weten wat mogelijk is, hoeveel u kunt besparing is en aan welke investering u kunt denken. Ook denken we graag mee over eventuele andere mogelijkheden om energie te besparen.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.