✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Dak isoleren

Merkt u ook dat de warmte snel uw woning verlaat? Zoals u weet stijgt warme lucht, grote kans dat uw dak niet of nauwelijks geïsoleerd is. Door uw dak te voorzien van isolatie gaat u warmteverlies tegen in de winter en voorkomt u tevens een hete zolderruimte in de zomer. Wilt u meer informatie omtrent dakisolatie? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op voor een adviesgesprek.

De voordelen van uw dak isoleren

  • Energierekening omlaag
  • Meer wooncomfort
  • Milieubewust wonen
  • Stijgende woningwaarde

Isolatie materialen voor dakisolatie

Wij kunnen uw dak isoleren met verschillende materialen. Welke isolatie materiaal het beste bij u past is afhankelijk van uw woonwensen, budget en woonsituatie. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en soorten isolatiemateriaal voor uw dak. Hieronder kunt u zien over welke materialen wij u kunnen adviseren voor dakisolatie.

Dakisolatie Knauf Supafil Timber Frame wol
Dakisolatie Isofekt®PLUS schuim
Dakisolatie Kingspan iSoEasy plaat

Opbrengsten van dakisolatie: besparen met dakisolatie

Hoeveel u kunt besparen met dakisolatie, hangt ten eerste af van welk onderdeel van het dak geïsoleerd gaat worden: de buitenzijde van het dak, de binnenzijde van het dak of de zoldervloer. Voor een gemiddelde woning is de besparing per situatie (ongeveer) als volgt:

Isolatie

Isoleren schuin dak, verwarmde zolder
Isoleren schuin dak, onverwarmde zolder
Isoleren zoldervloer, onverwarmde zolder
Isoleren plat dak

Besparing*

€ 650,- & 1.000 m3 gas
€ 400,- & 650 m3 gas
€ 400,- & 650 m3 gas
€ 550,- & 850 m3 gas

*Cijfers van MilieuCentraal

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u eens samen met een isolatie adviseur naar de mogelijkheden kijken voor het isoleren van het dak, vraag dan via het aanvraagformulier een vrijblijvend adviesgesprek aan bij u thuis.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.