✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Dag van de Isolatie - 5 november 2016

Op 5 november 2016 vond de eerste nationale Dag van de Isolatie plaats. Deze dag wordt georganiseerd door branche-organisatie VENIN (Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland). Door één dag speciaal voor isolatie in het leven te roepen, kunt u zien wat isoleren inhoudt en al uw vragen direct aan onze isolatie-uitvoerders stellen. Tijdens de jaarlijkse Dag van de Isolatie laten wij en diverse andere isolatiebedrijven zien hoe isolatie toegepast wordt.

Isolatie in de praktijk tijdens Dag van de Isolatie

Tijdens de Dag van de Isolatie kunt u kennismaken met met woningisolatie en ons bedrijf. Dit is dé kans om te zien hoe isolatie uitgevoerd wordt en te zien dat het minder tijd kost en hinder oplevert dan u wellicht denkt.

Locatie 1:

Berkenlaan 1
3707 BA Zeist

Locatie 2:

Voetbalvereniging Wildervank
Woortmanslaan 39
9648 AA Wildervank

Locatie 3 & 4:

Brucknerlaan 10 & 12
7333 GJ Apeldoorn

Meer informatie?
Bekijk hier de website van de Dag van de Isolatie.

Dag van de Isolatie Venin 5 november

Direct een adviesgesprek voor isolatie bij u thuis aanvragen? Dat kunt u doen door ons te bellen op 088 – 22 111 22 of door hier te klikken.

De Dag van de Isolatie is opgezet door branche-organisatie VENINDag van de Isolatie VENIN

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.