✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Campagne Energie besparen doe je nu

Op 17 oktober 2016 is de campagne ‘Energie besparen doe je nu’ gestart. De campagne is een initiatief van het Rijk, de VNG, Milieu Centraal en RVO.nl en richt zich op huiseigenaren in een label C woning of slechter.

Het blijkt dat veel mensen geen idee hebben wat isolatie kost. Daarnaast schat 60 tot 70% helaas te laag in welke grote voordelen isolatie opleveren. Uit een enquête blijkt dat de helft van de ondervraagden wel (zeer) geïnteresseerd is in energiebesparende maatregelen. Energiebesparing scheelt in de stookkosten, levert meer comfort in huis op, zorgt voor een stijgende woningwaarde, laat het energielabel stijgen en is goed voor het milieu.

Ruim 70% vindt het (zeer) belangrijk dat de overheid energiebesparing stimuleert. Veel mensen (71%) kennen de verschillende mogelijkheden. Slechts een kwart weet dat er subsidie bestaat voor energiebesparende maatregelen.

Energie besparen doe je nu campagne

Campagne duurzaamheid voor particulieren

Zowel particuliere woningeigenaren als VvE’s zijn de doelgroep van Energie besparen doe je nu. De campagne loopt drie jaar in deelcampagnes. In de eerste periode tot eind 2016 staan isolatiemaatregelen centraal. In volgende deelcampagnes kan de aandacht verschuiven naar bijvoorbeeld andere maatregelen, of specifieke doelgroepen.

Isolatie advies aanvragen

Woont u in een oude woning en heeft u niet of nauwelijks isolatie toegepast? Dan is nu de tijd om in actie te komen. Vraag eens vrijblijvend advies bij ons aan en kom erachter wat isolatie u kan opleveren. Want: Energie besparen doe je nu!

U kunt hier advies over isoleren aanvragen.

Bron: RvO

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.