✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Buurman met lagere energierekening grootste drijfveer om zelf energie te besparen

Uit recent onderzoek blijkt dat 80 procent van de Nederlanders niet weet hoeveel hun buren aan energie betalen. Dit is jammer, want weten hoe hoog de energierekening van de buren is, is de grootste drijfveer om zelf energie te gaan besparen.

Veel Nederlanders willen tevens niet weten hoeveel hun buren aan energie betalen. Een gemiste kans, want de energierekening van buren biedt veel inzicht. Wonen zij in een vergelijkbaar huis en betalen ze minder voor energie dan u, dan is dit voor u ook mogelijk! Uit sociaal onderzoek, verricht in Amerika, blijkt dat de grootste drijfveer voor energiebesparing de lagere energierekening van de buren is.

Isoleren met buren is slim

RegioIsolatie stimuleert het verduurzamen van woningen in één wijk. Het werkt voordelig om meerdere huizen in één straat of gebied in dezelfde periode te isoleren. Dit scheelt namelijk flink in tijd en rijkosten en dit leidt tot een lagere investering voor de klant.

Wilt u samen met uw buren isoleren? Neemt u dan contact met ons op. Eén van onze regionale adviseurs komt bij u langs, informeert u over de mogelijkheden en kan u ondersteunen met het opzetten van een burenactie. Kies nu met uw buren voor isolatie, want samen isoleren = samen besparen!

Samen met uw buren isoleren?

Samen isoleren is slim, want voordeliger. Schrijf u hier gemakkelijk in en laat u informeren over de mogelijkheden met betrekking tot een burenactie.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.