✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Slim isoleren met subsidie in Beverwijk!

Woning isoleren in Beverwijk? Als u samen met buren uit Beverwijk voor isolatie kiest, profiteert u van mooie financiële voordelen. Samen isoleren is altijd voordeliger dan wanneer u de isolatie alleen laat uitvoeren. Voor onze isolatie-experts scheelt één of meerdere volle dagen isoleren in een wijk in Beverwijk namelijk veel rijkosten en tijd. Die efficiëntie voordelen berekenen we door naar u!

Daarnaast is isoleren in uw gemeente nu nog interessanter, omdat er subsidie op isolatie beschikbaar is. Lees snel verder voor meer informatie over de subsidie in Beverwijk!

Nieuws uit Beverwijk

Beverwijk Duurzaam

Beverwijk Duurzaam is een nieuw netwerk in Beverwijk van inwoners en organisaties voor lokale duurzame initiatieven. Eén van de duurzame thema’s is energie. Hieronder valt de Opgewekte Woning Club. Deze club bestaat uit een aantal sessies waarin u leert slim voor uw woning te zorgen. In een aantal heldere stappen leert u uw huis en energieverbruik beter kennen en maakt u een plan om uw woning te verduurzamen. Dit samen met bewoners uit uw wijk. Want: samen isoleren = samen besparen!

Vraag advies aan in Beverwijk

Wilt u graag meer weten over de subsidie? Of een adviesgesprek aanvragen met onze regionale isolatieadviseur bij u thuis? Neem dan contact met ons op!
U kunt hieronder uw gegevens achter laten of bellen naar onze advieslijn: 033 – 20 30 262.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.