✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Besparing

Benieuwd wat u kunt besparen met isolatie?. Tot voor kort werd vaak gesproken over ‘terugverdientijd’. Deze term maakt duidelijk waar we het over hebben, maar dekt niet geheel de lading. Milieu Centraal (onafhankelijke voorlichtingsorganisatie) heeft daarom berekeningen gemaakt om te bekijken welke besparingen realistisch zijn. Zij maken hierbij een vergelijking tussen investeren in energiebesparing of uw spaargeld op een spaarrekening zetten. Bij deze vergelijking wordt al snel duidelijk dat investeren een betere optie is!

Gelijk kijken wat u kunt besparen met isolatie? Doe onze online bespaarcheck!

Het rendement van isolatie

Bij de vergelijking met rente op een spaarrekening staat gevelisolatie voor 12% spaarrente, dakisolatie 9% en vloerisolatie 8% (milieu centraal). Dit is een veel hoger rendement dan tegenwoordig met een spaarrekening te verkrijgen is. Daarnaast is er vanaf het moment van aanbrengen van isolatie direct het voordeel van verminderd gasverbruik. Ook hier heeft Milieu Centraal onderzoek naar gedaan. Het aanbrengen van dakisolatie bij een verwarmde zolder levert jaarlijks een besparing op energiekosten op van € 650,-. Bij vloerisolatie is dit € 210,- per jaar en bij spouwmuurisolatie € 550,-. Zij gaan hierbij uit van een gemiddelde eengezinswoning en de energieprijzen van 2013/2014.

Energie besparen doe je nu

Uit onderzoek blijkt dat veel mensen geen idee hebben wat isolatie ongeveer kost. Dit valt vaak mee. Daarnaast schat maar liefst 60 tot 70% te laag in wat isoleren oplevert. Uit de enquête blijkt verder dat de helft van de ondervraagden wel (zeer) geïnteresseerd is in energiebesparende maatregelen. Ruim 70% vindt het (zeer) belangrijk dat de overheid energiebesparing stimuleert. De overheid is daarom de campagne Energie besparen doe je nu gestart. De campagne loopt de komende 3 jaar met tv- en radiospots, aandacht op internet en een speciale website. logo-energie-besparen-doe-je-nu

Weten wat u kunt besparen? Doe de check of vraag vrijblijvend advies aan!

Weten wat u kunt besparen? Doe hier onze online bespaarcheck of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze adviseur. Wanneer u kiest voor een gesprek bekijkt onze adviseur uw woning, informeert hij u over de mogelijkheden en vertelt hij u wat u kunt besparen en wat de investering zal zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bel ons op 088 – 22 111 22 voor een afspraak of vul het formulier in aan de rechterkant en wij nemen contact op.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.