✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Bespaar direct met isolatie!

Wanneer u een investering in isolatie doet, wilt u natuurlijk ook weten wat u daar exact mee bespaart. Onafhankelijke voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal heeft berekend welke besparingen realistisch zijn. Bij hun vergelijking, tussen sparen en investeren in energiebesparing, wordt al snel duidelijk dat investeren een betere optie is!

Hoge rendementen met isolatie

Investeren in woningisolatie loont! Spouwmuurisolatie levert een rendement van maar liefst 11%, dakisolatie 8% en vloerisolatie 7%. Dit is een veel hoger rendement dan de huidige spaarrentes.

Het aanbrengen van dakisolatie bij een verwarmde zolder levert jaarlijks een besparing op energiekosten op van € 600,-. Bij vloerisolatie is dit € 180,- per jaar en bij spouwmuurisolatie € 550,-.

Isolatie advies aanvragen

Wilt u weten wat in uw situatie de besparing zou zijn, dan raden wij u aan een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. Laat hiernaast uw gegevens achter en onze binnendienst neemt binnen twee werkdagen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Een adviesgesprek bij u thuis?

Wilt u weten wat u kunt besparen met isolatie? En wat de andere voordelen zijn? Vraag dan eens een adviesgesprek aan. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op over een afspraak. U kunt tijdens het adviesgesprek al uw vragen stellen met betrekking tot bijvoorbeeld de besparingen die isolatie oplevert.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.