✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Beleg duurzaam in uw eigen woning!

“Beter kan niet,” heeft financieel deskundige Erica Verdegaal kortgeleden in NRC geschreven over het rendement van isolatiemaatregelen in eigen woning. “Waarom zou je moeilijk doen als je eigen huis duurzame beleggingskansen biedt?” Het rendement van energiebesparende maatregelen is hoog, zoals door Milieu Centraal is berekend.

Voor spouwmuurisolatie bijvoorbeeld is het rendement jaarlijks 12%, voor het isoleren van het dak 9% en voor vloerisolatie 8%. Bovendien is er in veel regio’s en provincies subsidie beschikbaar voor het nemen van diverse energiebesparende maatregelen. Dit betekent een flinke tegemoetkoming bij het laten uitvoeren van isolatiemaatregelen.

Bovenstaande rendementen heeft Milieu Centraal berekend met de Standaardrekenmethode. Hiermee is te zien met welke spaarrente de opbrengst van energiebesparende maatregelen te vergelijken is. Op deze pagina is meer over de slimme methode te lezen.

Bron: MilieuCentraal

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.