✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Woningisolatie Barendrecht

Als u zich aan het inlezen bent over het verduurzamen van uw woning, dan weet u wellicht dat, volgens de Trias Energetica, het terugbrengen van de energie-uitstoot de eerste stap is. Het is dus logisch om met isolatie te beginnen. Dit is de efficiëntste maatregel voor het verduurzamen van uw huis. U bespaart jaarlijks en de relatief lage investering is snel terugverdiend.

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor het isoleren van uw spouwmuur, vloer of dak bij u thuis in Barendrecht, vraag dan eens een adviesgesprek aan. Uw regionale isolatieadviseur komt dan bij u langs om u thuis te informeren en adviseren over het isoleren van uw woning. Zo weet u precies wat isolatie voor u kan betekenen, hoeveel u kunt besparen en wat de investering bedraagt. Ook kunt u vragen stellen over andere maatregelen rondom duurzaamheid, zoals zonnepanelen.

Nieuws uit Barendrecht

Energiebesparing in gemeente Barendrecht

Gemeente Barendrecht heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zij hebben diverse initiatieven lopen, waaronder de Nieuwsbrief Duurzaam Energiebeleid. Hierbij wordt bijvoorbeeld geschreven over energiebesparing en duurzame warmte.

Een adviseur bij u thuis in Barendrecht

Wilt u een adviesgesprek bij u thuis met één van onze regionale adviseurs? Laat dan hier uw gegevens achter en vraag advies aan! Er wordt door onze binnendienst contact met u opgenomen voor het inplannen van een afspraak.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.