✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Isolatiecollectief Ameland: voordelen stapelen!

Nu isoleren in het isolatiecollectief op Ameland betekent voordeel op voordeel! Schrijf u in voor het isolatiecollectief op Ameland, laat uw woning isoleren door één van onze isolatie-experts en geniet dit najaar nog van een heerlijk warme woning! Samen isolatie inkopen is altijd voordeliger dan wanneer u de isolatie alleen laat uitvoeren. Voor ons scheelt dit namelijk aanzienlijk in tijd en rijkosten. Het voordeel voor ons berekenen we door naar de woningeigenaar, naar u!

Subsidie gemeente én provincie = maximaal voordeel voor u!

Naast het scherpe tarief dat u ontvangt tijdens het collectief op Ameland, kunt u nu ook de subsidie voor energiebesparing van de gemeente Ameland aanvragen. De subsidie bedraagt maximaal € 1.000,- per woning. Ook is de Friese Energiepremie nog voor u beschikbaar. De subsidie is maximaal € 2.800,-. Bij een collectieve aanvraag, dus wanneer u samen met uw buren voor isolatie kiest, loopt dit bedrag zelfs op naar maar liefst € 3.050,-.

Bent u ons al tegengekomen?

IMG_4185In de week van 19 oktober (2015) zijn Mike Lubben en Ronald van der Lei op uw eiland geweest. Ronald heeft mensen aan de deur uitleg gegeven over woningisolatie en Mike heeft adviesgesprekken gevoerd bij mensen thuis en hen een vrijblijvende offerte gepresenteerd. Meerdere woningeigenaren hebben besloten hun woning te gaan verduurzamen door middel van isolatie! In november zijn zij wederom naar Ameland gegaan. Isoleren Ameland week 8 febrInmiddels zijn er vele opdrachten voor woningisolatie gegeven en isoleren wij nu in onder andere Nes, Buren, Hollum en Ballum. Van 8 februari t/m 17 februari 2016 kunt u ons tegen komen. Spreek onze isolatie-experts eens aan en vraag ze om meer informatie. Zij informeren u graag. Liever direct zelf een adviesgesprek aanvragen? Dat kan middels telefoon of door het invullen van het formulier hiernaast.

Schrijf u hier simpel en snel in

Schrijf u hier in voor het isolatiecollectief op Ameland. Door u in te schrijven, vraagt u een adviesgesprek aan bij u thuis. Wij nemen na uw inschrijving zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Eén van onze regionale adviseurs komt bij u thuis langs om u te adviseren.

Meer weten over deze actie of de subsidies? Neemt u dan contact met ons op via: T 0512 – 712049 of E info@regioisolatie.nl

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.