✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Altijd 6% btw op isolatiewerkzaamheden

Energiebespaarlening isolatiePer 1 juli 2015 vervalt het lage btw-tarief voor arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen die ouder zijn dan 2 jaar. Dit geldt echter niet voor woningisolatie, schilderwerkzaamheden en stukadoren. Goed nieuws dus als u uw woning wilt isoleren: u betaalt slechts 6% btw voor de isolatiewerkzaamheden.

Per 1 maart 2013 werd het btw-tarief op de arbeidskosten tijdelijk verlaagd van 21% naar 6%. De tijdelijke verlaging was bedoeld om de bouw- en woningmarkt te ondersteunen en de bouwsector een impuls geven.

Slechts 6% btw op isolatie!

Het 6% btw-tarief blijft, ook na 30 juni 2015, van toepassing op het aanbrengen van isolatiematerialen aan woningen. Dit zijn geen tijdelijke verlaagde tarieven. Op isolatiematerialen geldt wel het btw-tarief van 21%.

Bron: Rijksoverheid

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.