✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Vraag een adviesgesprek aan!

De beste manier waarop wij u kunnen adviseren is via een adviesgesprek met de adviseur in uw regio. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. De regio-adviseur komt voor het gesprek bij u thuis. U wordt op de hoogte gesteld van de regels en mogelijkheden van subsidie in uw woonplaats, er wordt bekeken welke maatregelen nuttig zijn voor uw woning en u kunt al uw vragen kwijt.

Wij werken uitsluitend met isolatieproducten van de hoogste kwaliteit. Voor de isolatieproducten werken wij met verschillende fabrikanten, waardoor het voor onze regio-adviseurs mogelijk is om een onafhankelijk advies te geven over de te gebruiken isolatieproducten. Ook over de manier van het verwerken van de isolatie ontvangt u gewoon het beste advies. Het onafhankelijke advies zorgt ervoor dat er op een manier wordt geïsoleerd die past bij u, met producten die het meest geschikt zijn voor uw situatie. Kortom: helemaal toegespitst op uw wensen!

Onze regio-adviseurs hebben standaard het materiaal bij zich om, wanneer dit nodig is, bijvoorbeeld een endoscopisch onderzoek te doen in uw spouwmuur. Dit houdt in dat er een klein gaatje wordt geboord in de muur. Vervolgens kan de endoscoop daardoor naar binnen, zodat in de spouw gekeken kan worden wat de situatie is en of er mogelijk vervuiling aanwezig is. Zo bent u direct op de hoogte van de stand van zaken en kunnen er geen onverwachte ‘verrassingen’ komen wanneer u besluit tot spouwmuurisolatie.

Een adviesgesprek bij u thuis?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op over een afspraak.

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.