✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Herbert Vos - Regio Ravenstein

Over Herbert Vos

Als adviseur isolatie, met veel bouwkundige ervaring, informeer ik u graag over het omlaag brengen van uw energiekosten en het verhogen van uw wooncomfort door middel van isolatie. Toen mijn eigen woning werd geïsoleerd, heeft het gehele traject plus het uiteindelijke resultaat mij zo geïntrigeerd, dat ik deze ervaring aan veel meer mensen mee wil geven. Ik heb veel interesse voor alternatieve bouwmethodes en het gebruik maken van duurzame materialen.

Tijdens het adviesgesprek bij u thuis kunt u al uw vragen aan mij stellen, zodat u echt weet wat woningisolatie precies inhoudt. Benieuwd naar zo’n adviesgesprek? Vraag dan heel simpel vrijblijvend advies aan.

Subsidies in de regio Ravenstein

Herbert kan u informeren over welke subsidies er momenteel in zijn regio gelden. Meer weten? Neemt u dan gerust contact met hem op voor informatie en de voorwaarden die gelden bij de diverse regelingen.

Aanvullende informatie

Herbert is onze adviseur in regio Ravenstein. U kunt hem bereiken via ons centrale nummer of via 06 – 13 09 18 35.

Herbert Vos
Omlaag brengen van uw energiekosten en het verhogen van uw wooncomfort? Ik informeer u graag!

RegioIsolatie
T 088 - 22 111 22
E info@regioisolatie.nl

Zoek hier een andere isolatieadviseur

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.