✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Harrie Veenhof - Regio Emmen

Over Harrie Veenhof

Een huis moet comfortabel zijn. Een veilige en warme haven voor u en uw gezin. Mijn advies zal daar dus ook gericht zijn. Natuurlijk afhankelijk van de technische staat van de woning en uw persoonlijke voorkeur.

Geen advies is gelijk want ik kijk naar wat maximaal mogelijk is om uw behaaglijkheidsgevoel te verhogen en uw energierekening te verlagen door gebruik te maken van de nieuwste technieken en isolatiematerialen.

Mijn jarenlange bouwtechnische- en constructieve ervaring zet ik breed in om u een op maat gemaakt advies te geven waar u met uw gezin nog eindeloos van zult profiteren.

Naast het kunnen adviseren over woningisolatie, heb ik ook veel kennis van en ervaring met isoleren in de agrarische sector.

Subsidies in de regio Emmen

Harrie kan u precies aangeven welke subsidies er momenteel in zijn regio gelden. Neem contact met hem op voor meer informatie en de voorwaarden die gelden bij de regelingen.

Aanvullende informatie

Harrie heeft zijn kantoor in Emmen. Hij is telefonisch bereikbaar onder nummer 06-21802149.

Harrie heeft zijn eigen bedrijf EMMbrace. Daarnaast houdt hij zich voornamelijk bezig met de verkoop van energetische producten voor de bouw.

Harrie Veenhof
Jarenlange bouwtechnische- en constructieve ervaring die ik inzet om u op maat te adviseren.

RegioIsolatie
T 030 - 20 80 441
E info@regioisolatie.nl

Zoek hier een andere isolatieadviseur

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22