✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Isolatie advies bij RegioIsolatie

Een isolatie advies aanvragen zodat u gelijk weet wat er mogelijk is en wat u kunt besparen op uw energierekening? Bij RegioIsolatie is het eerste adviesgesprek altijd vrijblijvend. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u de beste oplossing krijgt. Omdat we het óók belangrijk vinden

Gelijk een advies aanvragen? Vul het formulier aan de rechterkant in en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor een afspraak.

Hoe het werkt:

Zodra u een aanvraag doet voor een adviesgesprek nemen wij contact op om een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Deze komt vrijblijvend bij u thuis en bespreekt de mogelijkheden. Aan het eind zult u een offerte ontvangen en kunt u kiezen of u het werk wilt laten uitvoeren (natuurlijk krijgt u even bedenktijd). Wanneer dit het geval is maken we een afspraak om uw woning te isoleren. Dit laatste kan vaak al binnen één dag uitgevoerd worden.

Waarom een isolatie advies aanvragen?

Iedere regio & woning is anders. Afhankelijk van de locatie en de kenmerken van de woning zijn er veel verschillende mogelijkheden qua materiaal, maatregel & ook subsidie. Een gesprek met onze regionale adviseur geeft een op uw situatie toegespitst beeld over de mogelijkheden van isolatie en eventuele andere duurzame maatregelen voor uw woning. Bovendien weet u na een adviesgesprek gelijk wat de investering is en wat u kunt besparen op uw energierekening.

Productonafhankelijk & eerlijk advies

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde hoogwaardige isolatieproducten van verschillende fabrikanten. Wij staan daarom niet onder druk van deze fabrikanten om bepaalde materialen/oplossing te verkopen. Hierdoor is ons advies altijd eerlijk en volledig afgestemd op uw woning. Geen verkooppraatjes maar gewoon een expert die bij u thuis meedenkt over wat daadwerkelijk de beste oplossing is. Daar staan we voor.

isolatie met een +

Bij RegioIsolatie zijn we erg trots op het feit dat we graag een stapje extra zetten voor onze klant. Heeft u dus speciale wensen of verzoeken? Laat het ons gerust weten!

Wij onderzoeken de mogelijkheden

Onze adviseurs hebben standaard het materiaal bij zich om, wanneer dit nodig is, een endoscopisch onderzoek te doen in uw spouwmuur. Dit houdt in dat er een klein gaatje wordt geboord in de muur. Vervolgens kan de endoscoop daardoor naar binnen, zodat in de spouw gekeken kan worden wat de situatie is. Zo bent u direct op de hoogte van de stand van zaken en kunnen er geen onverwachte ‘verrassingen’ komen wanneer u besluit tot spouwmuurisolatie. Natuurlijk kunnen we ook altijd de mogelijkheden van andere maatregelen bij u thuis onderzoeken.

Moet ik me voorbereiden voor het adviesgesprek?

In de praktijk hoeft u (bijna) niks voor te bereiden. Het advies kan vlot plaatsvinden en ook het onderzoek vereist weinig voorbereiding. Wel kan het zo zijn dat wij u vragen de ruimte (bijvoorbeeld zolder) wat op te ruimen zodat onze adviseurs makkelijker bij de isolatie kunnen. Ook hebben we wat informatie nodig over uw woning & energieverbruik zodat we de verwachte besparing kunnen berekenen.

Twijfelt u nog?

Juist dan is een adviesgesprek erg nuttig: wij zijn eerlijk in ons advies en kijken altijd of isoleren in uw specifieke situatie uit kan/de moeite waard is. Weet u al vrijwel zeker dat u wilt isoleren? Dan kunt u ook gewoon een offerte aanvragen. Wel raden wij aan om ons ook dan eerst de kans te geven uw woning te komen bekijken in een vrijblijvend gesprek. Zo weet zowel u als wij wat er mogelijk is.

Een advies aanvragen

Een isolatieadvies aanvragen is bij ons zo geregeld. Vul simpelweg in het formulier aan de rechterkant uw gegevens in en wij nemen contact op om de afspraak in te plannen met de adviseur.

Liever even bellen?

We snappen heel goed dat niet iedereen de tijd heeft/vrij wil maken voor een afspraak bij u thuis. Voor kortere vragen over isolatie hebben wij daarom een apart adviesnummer. Bel naar 088 – 22 111 44 en wij helpen u graag!

Advies overige duurzame maatregelen

Heeft u naast vragen over isolatie ook vragen over andere verduurzamende maatregelen? Via onze partner bureau voor verduurzaming kunnen wij u telefonisch adviseren over zonnepanelen, warmtepompen & meer.

Een adviesgesprek bij u thuis?

Vul uw gegevens in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op voor een afspraak!

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22