✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

RegioIsolatie partner van ACE

RegioIsolatie is partner van Alliantie Comfort en Energiebesparing (ACE). ACE is een initiatief van verschillende lokale en regionale partijen uit Midden-Nederland en helpt huiseigenaren in het verbeteren van hun wooncomfort en het besparen op hun energiekosten.

ACE in Veenendaal en Hoevelaken

ACE biedt woningeigenaren vrijwel alle duurzaamheidsmaatregelen aan, zoals zonnepanelen, dubbel glas, HR CV-ketel en financiering. RegioIsolatie verzorgt alle isolatiemaatregelen in de regio’s van ACE. Dit zijn vooralsnog Veenendaal en Hoevelaken.

Wilt u meer informatie over ACE en een adviseur uitnodigen?
Neem hier contact op via de website van ACE.

ACE Alliantie Veenendaal Hoevelaken

Nieuws isolatie Ede, Veenendaal, Scherpenzeel en Rhenen

Op 9 mei zijn zestien inwoners van Ede, Veenendaal, Scherpenzeel en Rhenen in het raadhuis van Ede beëdigd als Energieambassadeur. Ze ontvingen een certificaat van de opleiding Energieambassadeur die ze dit voorjaar hebben gevolgd. Energieambassadeurs helpen hun stadgenoten op vrijwillige basis energie te besparen en op te wekken.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.