✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Altijd 9% btw op arbeidsloon

Het lage btw-tarief van 6% op het aanbrengen van isolatie materialen is vanaf 1 januari 2019 verhoogd naar 9%. Op het materiaal en andere werkzaamheden zoals het sloopwerk voor het isoleren blijft de hoge btw-tarief van 21% van kracht. 

Kiest u voor woningisolatie, met als doel de woning energiezuiniger maken, dan kunt u gebruik maken van een gunstige regeling. U betaalt namelijk slechts 9% Btw op de isolatiewerkzaamheden aan vloeren, muren en daken bij woningen ouder dan 2 jaar. Isolatiematerialen vallen onder 21% – btw tarief. *www.belastingdienst.nl

  • glaswol
  • steenwol
  • piepschuim
  • (isolatie)glas
  • polyurethaan (PUR/PIR)

Wilt u profiteren van het lage 9% btw-tarief en beginnen met het energie zuinig maken van uw woning. Vul uw gegevens in in het onderstaande formulier, dan nemen wij contact met u op voor alle mogelijkheden.

 

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.