Uw regionale isolatieadviseur!

Vloerisolatie Isofekt®PLUS

Hoge kwaliteit en wooncomfort

Merkt u dat de vloer wel erg koud aanvoelt als u met blote voeten door uw huis loopt? Dan is het tijd voor een goede vloerisolatie. Vloerisolatie is één van de meest efficiënte isolatietechnieken. Wanneer u kiest voor isolatie met Isofekt®PLUS, dan kiest u voor een materiaal met een zeer hoge isolatiewaarde en geen kans op een kwaliteitsafname na verloop van tijd. Uw wooncomfort neemt in een mum van tijd toe!

Verhoog uw wooncomfort

Altijd maar koude voeten in de winter? En krijgt u het niet lekker warm in uw woning? Grote kans dat u geen of geen goede vloerisolatie heeft. Vloerisolatie is onmisbaar voor een optimaal wooncomfort.

Isofekt®PLUS

Met Isofekt®PLUS onder uw vloer zult u merken dat de vloer veel aangenamer aanvoelt. Het grote voordeel van dit isolatiemateriaal is dat het geschikt is voor elke ondergrond. Door de 100% damp-open structuur van het materiaal kan het zelfs onder houten vloeren aangebracht worden. De vorm van de ondergrond is niet van belang voor deze toepassing; er vormt zich altijd een perfecte isolatielaag. Isofekt®PLUS isolatie leidt tot een gezonder binnenklimaat, omdat vocht, lucht en andere stoffen niet meer via de kruipruimte de woning intrekken.

Meer comfort, minder energie

Door de onderzijde van uw vloer te laten voorzien van Isofekt®PLUS isolatie, wordt de vloer naadloos afgesloten van de kruipruimte. Hierdoor heeft koude en vochtige lucht in de kruipruimte geen kans meer de woning in te trekken en stijgt uw wooncomfort. Daarnaast zult u merken dat u minder hard hoeft te stoken en het binnenklimaat beter beheersbaar is, waardoor uw energierekening omlaag gaat. U heeft met Isofekt®PLUS de garantie dat de isolatie gedurende de levensduur van uw woning van hoge kwaliteit blijft.

Voordelen

  • Luchtdicht
  • Hoge isolatiewaarde
  • Krimpt niet
  • Damp-open
  • Waterafstotend
  • Hecht op elke ondergrond

Specificaties

Warmtegeleidingscoëfficiënt λ 0,027 W/mK
Warmteweerstandwaarde Rc (bij 70 mm isolatiedikte) 2,50 m2.K/W
Beoordelingsrichtlijn Insula BRL IC-131

Vraag hier een adviesgesprek aan!

Benieuwd naar de opties voor uw vloer of andere isolatiemogelijkheden? Als u hier uw gegevens invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak met één van onze regionale isolatieadviseurs. Tijdens het gesprek met de adviseur bij u thuis kunt u al uw vragen kwijt, waaronder over de te verwachten besparing en de investering.

* Deze velden zijn verplicht.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22