✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Vloerisolatie

Vloerisolatie is de ideale manier om een prettig binnenklimaat te creëren en koude voeten in de winter te voorkomen. Naast het verhoogd wooncomfort, levert vloerisolatie een besparing op de energierekening op. De investering is daardoor vaak al binnen enkele jaren terugverdiend.

Geïnteresseerd in vloerisolatie? Vraag gelijk een offerte aan via de knop, doe de bespaarcheck of vul het formulier aan de rechterkant in voor een vrijblijvend advies.

Offerte Bespaarcheck

De voordelen van vloerisolatie

Vloerisolatie levert voornamelijk een bijdrage aan uw wooncomfort. De vloer zal minder koud aanvoelen dan eerst, waardoor het veel prettiger is om lekker met blote voeten thuis rond te lopen. Natuurlijk is dat niet het enige voordeel. Zo bespaart u maandelijks op uw energierekening en wordt uw woning meer waard. U krijgt dus:

✔ Verhoogd wooncomfort
✔ Lagere energierekening
✔ Milieubewust wonen
✔ Hogere woningwaarde

Ontdek alle voordelen van vloerisolatie tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek!

Tijdens zo’n vrijblijvend adviesgesprek kunt u zich laten adviseren over de vele mogelijkheden. Liever zelf eerst even inlezen? Download dan ons e-book met vloerisolatie informatie!

Opbrengsten van vloerisolatie

Nog geen vloerisolatie? Dan levert deze maatregel u gegarandeerd veel energiebesparing op! Op jaarbasis daalt het gasverbruik voor een gemiddelde eengezinswoning met ongeveer 320 m3*. Dat scheelt dan 600 kg uitstoot van CO2 en € 210,- per jaar! Het rendement is gelijk aan 7 procent rente op een spaarrekening. Isoleren is daardoor slimmer dan geld sparen op een spaarrekening.
*Cijfers van MilieuCentraal

Vloerisolatie kosten: wat kost vloerisolatie eigenlijk?

De precieze kosten voor vloerisolatie verschillen per woning. De kosten hangen af van het toe te passen isolatiemateriaal, het vloeroppervlak en uw isolatiewensen. Voor een schatting van de investering & opbrengsten kunt u onze online bespaarcheck doen. Wilt u de exacte kosten en verwachte opbrengsten voor uw woning laten berekenen? Dan raden wij u aan een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs aan te vragen. Dit kan via het formulier aan de rechterkant en stelt ons in staat uw woning volledig te inspecteren. Na het gesprek ontvangt u altijd ook gelijk een offerte op maat.

Welke vloerisolatie materialen zijn er?

Om de gewenste besparing te bereiken met uw isolatie is het belangrijk het juiste materiaal te kiezen. Onze adviseurs informeren u graag over de diverse vloerisolatie materialen die beschikbaar zijn. De uiteindelijke keuze hangt af van bijvoorbeeld de situatie onder uw vloer, uw wensen en uw budget.

Hieronder ziet u over welke materialen wij u kunnen adviseren. Klik op het materiaal voor meer informatie.

Vloerisolatie Isofekt®PLUS
Vloerisolatie JetSpray
Vloerisolatie Tonzon

Vrijblijvend vloerisolatie advies/offerte aanvragen

Het beste advies voor vloerisolatie krijgt u tijdens een adviesgesprek met één van onze regionale adviseurs. Gewoon, bij u thuis. Onze adviseur kan u dan precies vertellen wat mogelijk is, aan welke investering u kunt denken en hoe groot de besparing ongeveer zal zijn. Heeft u dit zelf echter al uitgezocht en bent u gewoon benieuwd naar onze prijzen & de geschatte besparing? Klik op de offerte knop of doe de bespaarcheck en reken direct online uit wat u kunt besparen.

Offerte Adviesgesprek

Vloerisolatie advies aanvragen

Vrijblijvend vloerisolatie advies ontvangen? Vul het formulier in.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22