✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Vloerisolatie - Koude vloer isoleren

Vloerisolatie is de ideale manier om een prettig binnenklimaat te creëren en koude voeten in de winter te voorkomen. Naast het verhoogd wooncomfort, levert vloerisolatie een besparing op de energierekening/gasrekening op. De investering is daardoor vaak al binnen enkele jaren terugverdiend. Geïnteresseerd in vloerisolatie? Vraag gelijk een offerte aan via de knop, doe de bespaarcheck of vul het formulier aan de rechterkant in voor een vrijblijvend advies.

Offerte Bespaarcheck

De voordelen van vloerisolatie

Vloerisolatie levert voornamelijk een bijdrage aan uw wooncomfort. De vloer zal minder koud aanvoelen dan eerst, waardoor het veel prettiger is om lekker met blote voeten thuis rond te lopen. Natuurlijk is dat niet het enige voordeel. Zo bespaart u maandelijks op uw energierekening en wordt uw woning meer waard. U krijgt dus:

✔ Verhoogd wooncomfort

✔ Lagere energierekening

✔ Milieubewust wonen

✔ Hogere woningwaarde

Meer weten? Vraag een advies aan of lees verder voor een toelichting! Vrijblijvend adviesgesprek!

Voordeel 1: verhoogd wooncomfort

Wanneer u vloerisolatie laat aanbrengen heeft u nooit meer last van koude voeten. Door de isolatielaag weet de koude laag lucht vanuit de kruipruimte/de grond namelijk niet bij de vloer te komen. Daarnaast zorgt dit ook voor minder vocht/tocht in uw woning wat enorm kan helpen bij een goede gezondheid.

Voordeel 2: lagere energierekening & gasrekening

Tegenwoordig wordt gas/elektriciteit helaas steeds duurder. Door het warmteverlies te beperken kunt u daarom flink besparen. Vloerisolatie helpt hierbij door tocht/vocht/warmteverlies in uw woning te voorkomen. Zo wordt u letterlijk slapend rijk!

Voordeel 3: Milieubewust wonen

De besparing aan stookkosten is niet alleen goed voor uw portemonnee: ook het milieu profiteert flink mee. Door zo min mogelijk gas/energie te gebruiken wordt uw “ecologische voetafdruk” minder en draagt u een steentje bij in de strijd aan global warming. Ook in Nederland merken we immers het effect van overtollige gaswinning: denk alleen al aan de aardbevingen in Groningen.

Voordeel 4: hogere woningwaarde

Vaak horen we dat klanten twijfelen om te isoleren omdat men mogelijk nog wil verhuizen. Dit hoeft echter gelukkig geen bezwaar te zijn, uw woning wordt namelijk per direct ook meer geldt waard. Door een hoger energielabel is de woning qua maandlasten immers goedkoper & simpelweg comfortabeler. Zo verdient u ook als u verhuist nog wat geld aan uw isolatie.

Opbrengsten van vloerisolatie

Nog geen vloerisolatie? Dan levert deze maatregel u gegarandeerd veel energiebesparing op! Op jaarbasis daalt het gasverbruik voor een gemiddelde eengezinswoning met ongeveer 320 m3*. Dat scheelt dan 600 kg uitstoot van CO2 en € 210,- per jaar! Het rendement is gelijk aan 7 procent rente op een spaarrekening. Isoleren is daardoor slimmer dan geld sparen op een spaarrekening. *Cijfers van MilieuCentraal

Vloerisolatie kosten: wat kost vloerisolatie eigenlijk?

De precieze kosten voor vloerisolatie verschillen per woning. De kosten hangen af van het toe te passen isolatiemateriaal, het vloeroppervlak en uw isolatiewensen. Voor een schatting van de investering & opbrengsten kunt u onze online bespaarcheck doen. Wilt u de exacte kosten en verwachte opbrengsten voor uw woning laten berekenen? Dan raden wij u aan een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs aan te vragen. Dit kan via het formulier aan de rechterkant en stelt ons in staat uw woning volledig te inspecteren. Na het gesprek ontvangt u altijd ook gelijk een offerte op maat.

Welke vloerisolatie materialen zijn er?

Om de gewenste besparing te bereiken met uw isolatie is het belangrijk het juiste materiaal te kiezen. Onze adviseurs informeren u graag over de diverse vloerisolatie materialen die beschikbaar zijn. De uiteindelijke keuze hangt af van bijvoorbeeld de situatie onder uw vloer, uw wensen en uw budget. Hieronder ziet u over welke materialen wij u kunnen adviseren. Klik op het materiaal voor meer informatie. ✔ Isofekt®Premium GreenVloerisolatie JetSprayVloerisolatie Tonzon

Vrijblijvend vloerisolatie advies/offerte aanvragen

Het beste advies voor vloerisolatie krijgt u tijdens een adviesgesprek met één van onze regionale adviseurs. Gewoon, bij u thuis. Onze adviseur kan u dan precies vertellen wat mogelijk is, aan welke investering u kunt denken en hoe groot de besparing ongeveer zal zijn. Heeft u dit zelf echter al uitgezocht en bent u gewoon benieuwd naar onze prijzen & de geschatte besparing? Klik op de offerte knop of doe de bespaarcheck en reken direct online uit wat u kunt besparen.

Offerte Adviesgesprek

Vloerisolatie advies aanvragen

Vrijblijvend vloerisolatie advies ontvangen? Vul het formulier in.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22