Uw regionale isolatieadviseur!

Velsen duurzaam met isolatie!

Heeft u al eens aan woningisolatie gedacht? Als u samen met buren uit Beverwijk voor isolatie kiest, profiteert u van mooie financiële voordelen. Samen isoleren is altijd voordeliger dan wanneer u de isolatie alleen laat uitvoeren. Voor onze isolatie-experts scheelt één of meerdere volle dagen isoleren in een wijk in Velsen namelijk veel rijkosten en tijd. Die efficiëntie voordelen berekenen we door naar u!

Daarnaast is isoleren in uw gemeente nu nog interessanter, omdat er subsidie op isolatie beschikbaar is. Lees snel verder voor meer informatie over de subsidie in Velsen!

Nieuws uit Velsen

Samen Velsen Duurzaam Maken

Energiek Velsen is een initiatief op eigen kracht van inwoners uit Velsen. Een coöperatie zonder winstoogmerk. De coöperatie wil duurzame energie voor iedereen in Velsen mogelijk en bereikbaar maken.

Subsidie in Velsen via Wij Wonen Wijzer

Particuliere woningeigenaren in gemeente Velsen konden in aanmerking komen voor isolatiesubsidie. De subsidieregeling gold voor dak-, vloer- en spouwmuurisolatie. De pot is inmiddels leeg en er kan geen subsidie meer aangevraagd worden.

Vraag advies aan in Velsen

Wilt u graag meer weten over de subsidie? Of een adviesgesprek aanvragen met onze regionale isolatieadviseur bij u thuis? Neem dan contact met ons op!
U kunt hieronder uw gegevens achter laten of bellen naar onze advieslijn: 033 – 20 30 262.

  • Voor spouwmuurisolatie dient het bouwjaar van uw woning tussen 1920 en 1980 te zijn.
BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22