Uw regionale isolatieadviseur!

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een van de belangrijkste verduurzamende maatregelen die er is. Sterker nog, huizen na 1989 gebouwd zijn verplicht voorzien van deze vorm van isolatie. Het isoleren van de spouwmuren is namelijk een simpele maatregel voor zowel een hoger wooncomfort als een flinke besparing op uw energierekening. Deze maatregel is daarmee voor woningbezitters van huizen uit de periode 1920-1975 een absolute aanrader.

Direct advies aanvragen? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op voor een adviesgesprek.

De voordelen van spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een slimme maatregel om simpel uw energiekosten te verlagen en levert u onder andere de volgende voordelen op:


✔ Lagere energierekening
✔ Verhoogd wooncomfort
✔ Milieubewust wonen
✔ Hogere woningwaarde

Ja, ik wil een adviesgesprek!

Opbrengsten van spouwmuurisolatie

Voor elke oude woning (grof genomen met een bouwjaar tussen 1920 – 1976) levert spouwmuurisolatie grote besparingen op. Een gemiddelde woning (hoek/twee-onder-één-kap) zal jaarlijks circa € 550,- op de energierekening besparen. Elk jaar! Het rendement, berekend door MilieuCentraal, is gelijk aan 11 procent rente op een spaarrekening.
*Cijfers van MilieuCentraal

Wat kost spouwmuurisolatie eigenlijk?

De kosten voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie hangen erg af van de grootte van de spouwmuur en materiaalkeuze. Des te groter de spouwmuuroppervlakte van uw muur, des te lager de prijs per m2. En ook tussen de materialen zitten prijsverschillen; SUPUR schuim bijvoorbeeld is prijziger dan parels en wol. De reden hiervoor is dat met dit isolatiemateriaal veruit de hoogste isolatiewaarde in de spouwmuur bereikt kan worden. Bij een gemiddelde woning verdient spouwmuurisolatie zich al binnen 4 jaar terug.

Benieuwd naar de exacte opbrengsten en kosten van spouwmuurisolatie? Onze isolatie adviseurs kunnen u er over informeren tijdens een vrijblijvend advies gesprek. Onze isolatieadviseur kan u thuis alles vertellen over deze vorm van isoleren en u kunt al uw vragen bij hem kwijt!

Besparing spouwmuurisolatie

Welke spouwmuurisolatie materialen zijn er?

Onze adviseurs helpen u graag met de keuze voor het juiste isolatiemateriaal voor uw spouwmuur. De uiteindelijke keuze hangt af van bijvoorbeeld de conditie van de spouw, uw wensen en uw budget.

Hieronder ziet u over welke materialen wij u kunnen adviseren. Klik op het materiaal voor meer informatie.

Spouwmuurisolatie Supearl parels
Spouwmuurisolatie Supafil wol
Spouwmuurisolatie SUPUR schuim

Vrijblijvend spouwmuurisolatie advies aanvragen

Het beste isolatieadvies krijgt u tijdens een adviesgesprek met één van onze regionale adviseurs. Gewoon, bij u thuis en geheel vrijblijvend. Onze ervaren adviseur kan u precies vertellen wat mogelijk is, aan welke investering u kunt denken en hoe groot de besparing ongeveer zal zijn. Ook denkt onze adviseur graag mee over andere besparingsmogelijkheden voor uw woning. Vul hiernaast het formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze isolatiespecialisten.

Let op! Voor de installatie van spouwmuurisolatie is het bouwjaar van uw woning erg belangrijk. Woningen ouder dan 1920 hebben simpelweg geen spouw, terwijl woningen na 1975 gebouwd al standaard deze isolatie hebben.

Wilt u eerst meer informatie over spouwmuurisolatie ontvangen? Bekijk dan eens onze informatie sheets. Uiteraard kunt u ons altijd bellen voor meer informatie.

Plan een adviesgesprek in met één van onze isolatie adviseurs!

Spouwmuurisolatie advies aanvragen

Vrijblijvend spouwmuurisolatie advies ontvangen? Vul het formulier in

  • Voor spouwmuurisolatie dient het bouwjaar van uw woning tussen 1920 en 1980 te zijn.
BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22