Uw regionale isolatieadviseur!

Spouwmuurisolatie SUPUR

Het nieuwe naadloze isoleren

Uw spouwmuur isoleren? Heeft u al eens aan SUPUR gedacht? Dit innovatieve isolatiemateriaal zorgt met zijn unieke samenstelling voor de beste isolatiewaarde vergeleken met andere isolatiematerialen. Schimmel en vocht krijgen geen kans, bij het aanbrengen ontstaat er geen lekkage door gaten en kieren en uw spouwmuur is veelal al binnen één dag geïsoleerd én afgewerkt!

Slim uw woning verduurzamen

Is uw woning gebouwd tussen 1920 en 1980? Dan is uw spouwmuur hoogstwaarschijnlijk niet geïsoleerd. Spouwmuurisolatie is een efficiënte verbetering van uw woning die veel comfort en energiebesparing oplevert.

SUPUR

SUPUR isolatieschuim is een nieuw, innovatief isolatiemateriaal. Het geslotencellige schuim heeft vergeleken met andere isolatiematerialen voor de spouwmuur de best gecertificeerde isolatiewaarde. Als aanvullende gevelversterking is SUPUR een goede oplossing. Door de volvlakshechting van het isolatiemateriaal wordt uw muur een stevige sandwichconstructie, tot wel 4 keer zo sterk als in de bestaande bouw.

Flink besparen op uw energierekening

SUPUR heeft de hoogste isolatiewaarde vergeleken met andere isolatiematerialen voor de spouwmuur en levert hiermee ook de grootste besparing op. Daarnaast zult u een flinke verbetering in comfort beleven.

Voordelen

  • Best gecertificeerde isolatiewaarde
  • Versterkt de gevelconstructie
  • Vochtbestendig
  • Schimmelvrij
  • Luchtdicht

Specificaties

Warmtegeleidingscoëfficiënt λ 0,023 W/mK
Warmteweerstandwaarde Rc (bij 60 mm isolatiedikte) 2,36 m2.K/W
Beoordelingsrichtlijn Insula BRL IC-130
  • Voor spouwmuurisolatie dient het bouwjaar van uw woning tussen 1920 en 1980 te zijn.
BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22