Uw regionale isolatieadviseur!

Spouwmuurisolatie Supearl

Slimme investering, snel terug verdiend!

Uw spouwmuur isoleren? Denkt u eens aan spouwmuurisolatie met Supearl EPS parels! Het isoleren van de spouwmuur is een klus die snel geklaard is en het aanzicht van uw muur verandert nauwelijks. Doordat er naadloos geïsoleerd wordt met Supearl en er een homogene isolatielaag ontstaat, gaat uw wooncomfort omhoog.

Voordelen van spouwmuurisolatie Supearl

  • Lijmgebonden = geen kans op inzakking
  • Nauwelijks kwaliteitsafname in de loop der tijd
  • Vochtbestendig
  • Schimmelvrij
  • Damp-open
  • Lichtgewicht

Vrijblijvend adviesgesprek

Benieuwd naar de opties voor uw spouwmuur of andere isolatiemogelijkheden? Als u hier uw gegevens invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak met één van onze regionale isolatieadviseurs. Tijdens het gesprek met de adviseur bij u thuis kunt u al uw vragen kwijt, waaronder over de te verwachten besparing en de investering.

Besparing spouwmuurisolatie

Slim uw woning verduurzamen

Is uw woning gebouwd tussen 1920 en 1980? Dan is uw spouwmuur hoogstwaarschijnlijk niet geïsoleerd. Spouwmuurisolatie is een efficiënte verbetering van uw woning die veel comfort en energiebesparing oplevert.

Flink besparen op uw energierekening

Na-isolatie met het hoogwaardige Supearl vergt een kleine investering die direct na het aanbrengen een flinke besparing op uw energierekening oplevert. Binnen enkele jaren zijn de kosten al terugverdiend, terwijl de energiebesparing blijft bestaan.

Supearl

Supearl is een revolutionair isolatiemateriaal voor het isoleren van de spouw. De hoogwaardige HR++ Supearl parels worden ter plaatse door onze isolatie-experts met een speciale parelblaasmachine op unieke wijze met elkaar verlijmd. Het resultaat is een optimaal en duurzaam geïsoleerde spouw. Verlijmde parels zakken na verloop van tijd niet weg, omdat er als het ware een isolatieplaat in de muur ontstaat.

Supearl kan vooral gemakkelijk verwerkt worden in een spouw met een smalle breedte of met relatief veel speciebaarden.

Specificaties

Warmtegeleidingscoëfficiënt λ 0,035 W/mK
Warmteweerstandwaarde Rc (bij 60 mm isolatiedikte) 1,79 m2.K/W
Beoordelingsrichtlijn Insula BRL IC-120
  • Voor spouwmuurisolatie dient het bouwjaar van uw woning tussen 1920 en 1980 te zijn.
BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22