Uw regionale isolatieadviseur!

Voordelig samen isoleren in Schagen!

Isolatie isolatiecollectief Schagen

Weet u dat u jaarlijks minimaal € 200 verspilt aan energiekosten (ongeacht uw energiemaatschappij)? U kunt nu slim geld besparen én tegelijkertijd uw comfort verhogen. Kies voor het isoleren van uw woning in isolatiecollectief Schagen!

Voordelig isoleren in gemeente Schagen

Samen isolatie inkopen is altijd voordeliger dan wanneer u de isolatie alleen laat uitvoeren. Voor ons scheelt dit namelijk aanzienlijk in tijd en rijkosten. Het voordeel voor ons berekenen we door naar de woningeigenaar, naar u!

U krijgt in ons collectief maar liefst 18% collectiviteitskorting. Hiernaast kunt u ook nog profiteren van onze staffelkorting. Bij 51 tot 100 deelnemers is dit 5% korting en bij meer dan 100 deelnemers 10% korting. Kortom: bij een hoge deelname ontvangt u
maar liefst 28% korting!

Landelijke subsidie op isolatie!

Sinds 15 september is het mogelijk om subsidie aan te vragen. Wanneer u twee of meer isolatiemaatregelen toe laat passen, kunt u maar liefst ruim 20% subsidie krijgen! Dit maakt isoleren nu de allerslimste keuze. U bent voordeliger uit en bovendien leveren twee isolatiemaatregelen een grotere besparing op dan één maatregel.

U kunt hier meer lezen over de subsidie.

Meer weten over deze actie en de subsidie? Neemt u dan contact met ons op via:
T 0800 – 40 60 999 (gratis) of
E info@regioisolatie.nl

Schrijf u hier simpel en snel in

Schrijf u hier in voor isolatiecollectief Schagen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Eén van onze regionale adviseurs komt bij u thuis langs om u te adviseren en te informeren over de financiële voordelen.

  • Voor spouwmuurisolatie dient het bouwjaar van uw woning tussen 1920 en 1980 te zijn.
BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22