Uw regionale isolatieadviseur!

Nieuws

Trek je warme trui aan vandaag! - 10 02 2017

Op 10 februari 2017 vindt de jaarlijkse Warme Truiendag van GreenChoice en Het Klimaatverbond plaats. Het doel is simpel: energie besparen en de uitstoot van CO2 verminderen. Vooral bij woningen, kantoren en scholen is er nog enorm veel te winnen op energiebesparingsgebied!

Lees meer »

Vluchtelingen kijken mee met werkzaamheden tijdens Dag van de Isolatie - 15 11 2016

Naar aanleiding van de eerste Dag van de Isolatie is door themagroep NRP Spaar het Klimaat een verbinding gelegd tussen RegioIsolatie en New Dutch Connections (NDC). Dit in het kader van een oriëntatiecursus voor vluchtelingen die interesse hebben in een baan in de bouw.

Lees meer »

Startsein eerste Dag van de Isolatie door minister Blok - 29 10 2016

Op vrijdag 28 oktober heeft minister Stef Blok het startsein voor de Dag van de Isolatie gegeven. Minister Blok sprak met bewoners en isolatiespecialisten over verduurzaming en voltooide de isolatie van de spouwmuur van de woning.

Lees meer »

Campagne Energie besparen doe je nu - 17 10 2016

Op 17 oktober 2016 is de campagne ‘Energie besparen doe je nu’ gestart. De campagne is een initiatief van het Rijk, de VNG, Milieu Centraal en RVO.nl en richt zich op huiseigenaren in een label C woning of slechter.

Lees meer »

Kom langs op de Dag van de Isolatie! - 29 09 2016

Op zaterdag 5 november vindt de eerste Dag van de Isolatie plaats, georganiseerd door branche-organisatie VENIN. Op deze dag isoleren wij en vele andere isolatiebedrijven in heel Nederland meer dan honderd woningen. Zo kunt u zien wat isolatie precies inhoudt en al uw vragen bij onze isolatie-experts kwijt.

Lees meer »

Ruim 20 procent subsidie op woningisolatie! - 01 09 2016

Vandaag is bekend geworden dat er vanaf 15 september een landelijke subsidie voor woningisolatie beschikbaar is. Bij het laten uitvoeren van ten minste 2 isolatiemaatregelen is er ruim 20 procent subsidie te verkrijgen!

Lees meer »

Hoger energielabel beter voor verkoop woning - 04 07 2016

Een hoger en groener energielabel heeft effect op de verkoopprijs van een huis. Dat is uit recent onderzoek naar voren gekomen.

Lees meer »

Isolatie in Nederland gaat te langzaam - 12 05 2016

Nederland isoleert te langzaam. Als we in het huidige tempo door gaan, duurt het nog zeker 31 jaar voordat alle huizen in ons land geïsoleerd zijn. Als alle huizen zijn geïsoleerd, daalt het totale gasverbruik in Nederland met 50%.

Lees meer »

Miljoen huizen isoleren levert méér op! - 21 03 2016

Waarom investeren in duurzame energie-opwekking als financieren van energiebesparing beter helpt, ook nog eens tegen lagere kosten?

Lees meer »

Oplevering isolatie Winst uit je Woning Diemen - 15 02 2016

Via het isolatie-inkoopcollectief ‘Winst uit je Woning’ heeft RegioIsolatie op 11 februari een van de eerste geïsoleerde woningen in Diemen opgeleverd. Winst uit je Woning werkt samen met de gemeente Diemen om een grootschalige CO2-reductie van de bestaande bouw te realiseren.

Lees meer »

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22